Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Mókus csoport

Óvodapedagógusok:
Szilágyi Nóra (Nóra néni)
Hanol-Nágl Kinga (Kinga néni)


Pedagógiai asszisztens:
Gál Elza (Elza néni)

Dajka néni:
Horvát Erika (Erika néni)
A Mókus csoportba 23 gyermek jár, ebből 17 fiú és 6 lány. Főként nagycsoportos életkorú gyerekek járnak hozzánk, de vannak középsősök és kiscsoportosok is. 

A csoportunk két óvodapedagógusa Nóra néni és Kinga néni, valamint a dajka, Erika néni 4 éve dolgoznak közösen a csoportban, így már egy összeszokott csapatot alkotnak.

A csoportszobát 3 éve újították fel, ekkor kaptunk a csoportszoba arculatához tervezett új bútorokat, valamint a mosdónkat is  részben felújították. A csoportszobánkhoz egy tágas öltöző is tartozik a folyosón. 
Igyekeztünk a csoportszobában úgy kialakítani a játéktereket, hogy akár a fiúk autós játéka vagy a lányok babakonyhai szerepjátéka és a kötetlen barkácsolás ne zavarják egymást. Játékaink igyekeznek a gyermekek igényeit kielégíteni, törekszünk arra, hogy játékeszközeink többsége fejlesztő hatású is legyen, valamint minden gyermek megtalálja az életkorának és érdeklődésének megfelelőt.

Kedvelt tevékenység a barkácsolás, rajzolás, éneklés, valamint igyekszünk a gyerekekkel minél több időt a szabadban tölteni, megszerettetni velük a természetet. 

Csoportunkban minden gyerek számára esélyegyenlőséget biztosítunk, az idegen nyelvű gyerekek és az egyéni bánásmódot igénylő gyerekek elfogadására, megértésére buzdítjuk társaikat. A multikulturális nevelés megjelenik a mindennapokban.

A családi nevelés folytatásaként a szülőkkel együttműködve igyekszünk nyugodt, derűs légkört teremteni, valamint próbáljuk őket az életre felkészíteni.