Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Katica csoport

Óvodapedagógusok:
Jánoki Hajnalka (Hajni néni) 
Kántor Anka Zsófia ( Anka néni)


Pedagógiai asszisztens:
Gál Elza (Elza néni)

Dajka néni:
Horbász Gáborné (Emese néni)
Hajni néni, Anka néni és Emese néni kis csoportjában 16 gyermek tölti mindennapjait, 7 kislány, 9kisfiú. A gyermekek többsége 6-7 éves, tehát nagycsoportos, de van közöttük középső csoportos gyermek is. A nagyobbak nagyon ügyesen segítik a kis társaikat, hogy könnyebben menjen számukra a beilleszkedés. Ezzel a gyermekek tanulnak a segítségnyújtásról és az empátiáról.
Csoportszobánk nem nagy, de éppen ezért családias és nagyon otthonos. Teret ad minden korosztályú gyermeknek az önfeledt játékra és tevékenykedésre. A gyerekek nagyon lelkesek és könnyen motiválhatóak, nyitottak mindenféle újdonságra. Csoportszobánkban található
szép, jól felszerelt baba konyha, ahol a gyerekek mindennap főznek valami finomságot.
Hatalmas játszószőnyegünkön naponta előkerül a lego és a dupló, autók és vonatok sokasága.
A gyermekek nagyon szívesen vesznek részt a tevékenységekben, szeretnek alkotni és kreativkodni, barkácsolni, de pont ennyire lelkesen hallgatják a meséket és a verseket is.
Gyermekeink két görög teknőssel osztják meg a mindennapjaikat, Villámmal és Franklinnel, akik szintén csoportunk lakói. Őket a gyerekekkel együtt, közösen gondozunk nagy szeretettel.
Nagyon ügyes, érdeklődő, szorgalmas és természetesen vidám kis Katicák járnak csoportunkba! 
Mi is oda figyelünk, hogy minden aranyos kis Katica jól érezze magát nálunk és csak jó emlékekkel, teljesen felkészülve ballagjon az iskolába.